Executive Assistant

IX Wind is op zoek naar een enthousiaste executive assistant die samen met ons in de wereld van duurzame energie het verschil wil maken.

1. Wij bieden
Een kans om een betekenisvolle bijdrage te leveren aan de interne organisatie, dat actief is in de ontwikkeling, bouw en beheer van zon- en windprojecten over de hele wereld.

2. Over ons
IX Wind is een dynamisch bedrijf dat diensten levert aan ontwikkelaars, financiers en energiebedrijven op het gebied van windenergie. We begeven ons op het snijvlak van technische, financiële en juridische aspecten van windparken. We zijn jong, maar hebben meer dan 15 jaar ervaring in huis met de ontwikkeling, realisatie en exploitatie van hernieuwbare energie projecten over de wereld: Nederland, Zuidoost-Azië en Europa. De projecten zijn divers, multidisciplinair en multicultureel.
IX Wind is een onderdeel van de IX groep waar ook IX Zon toe behoort. IX Zon ontwikkelt Zonneparken Nederland.

We plannen om aanzienlijk uit te breiden in de komende jaren. Om de interne organisatie te ondersteunen zijn we op zoek naar een executive assistant voor 24 uur per week.

3. Rol en verantwoordelijkheden
Je werkt als rechterhand van de directeur van IX en ondersteunt met de interne organisatie en facilitaire aspecten. Naast administratie (boekhouding, CRM) en ondersteuning bij HRD, ben je verantwoordelijk voor de kantoorruimte in Leiden. Daarnaast is een belangrijk onderdeel het ondersteunen van de directeur met een variëteit aan werkzaamheden. Je hebt veel vrijheid bij het plannen en uitvoeren van de werkzaamheden en je kunt altijd terugvallen op behulpzame collega’s. Je bent gevestigd in Nederland (Leiden).

4. Carrièreperspectief
Onze organisatie is jong, dynamisch en sterk groeiend. Je impact binnen de onderneming is groot, iedereen maakt een verschil. Er zijn geen gebaande paden of vaste groeitrajecten zoals bij een groot bedrijf. Toekomstige groeimogelijkheden zijn er wel volop, en die worden door ons samen ontwikkeld.

5. Wij verwachten
Je hebt 1-5 jaar werkervaring als executive assistant, HR medewerker of ander relevant werkveld. Je bent nauwkeurig en gestructureerd in je werk en beschikt over zeer goede interpersoonlijke vaardigheden. Je bent behulpzaam en denkt graag mee met allerlei vraagstukken die dagelijks de revue passeren. Verder ben je energiek, enthousiast, zelfstandig en in staat om nieuwe dingen eigen te maken.

6. Wat je van ons mag verwachten
• Een energieke, gemotiveerde en informele werkomgeving
• Een werkplek in het centrum van Leiden en een marktconform salaris
• Gevarieerd werk
• Veel werkplezier
• Een baan waarin je verschil kunt maken

Profielschets

Omschrijving
Opleiding Afgeronde opleiding op minimaal HBO niveau in een relevante studie
Ervaring 1-5 jaar werkervaring in een relevant vakgebied
Software Ervaren gebruiker van MS Office, vooral Excel. Word en Powerpoint
Communicatie Uitstekende communicatie vaardigheden in Nederlands, Engels, en bij voorkeur een derde taal (Traditioneel Chinees of Japans) zowel in woord als schrift.
Overige aspecten
  • Nauwkeurig
  • Energiek en enthousiast
  • Behulpzaam
  • Leergierig
  • Pragmatisch en oplossingsgericht
  • Gestructureerd
  • Flexibel